Proces výroby

Výroba začíná pečlivým namáčením sójových bobů ve vodě, čímž se boby jednak změkčí, nabudou na velikosti a natáhnou do sebe vodu.
Proces pokračuje zpracováním namočených bobů ve stroji, kde jsou boby rozemleté na velmi jemnou kaši a následně se vaří při požadované teplotě.
Dalším krokem je oddělení sójového "mléka" od drtě sójových bobů- tzv. okary.
Posledním krokem je formulace jednotlivých nápojů, ke které používáme přírodní produkty, tj. mořskou sůl, BIO přírodní třtinový cukr, popř. fruktózu, BIO karobový prášek, extrakt z BIO vanilky, kardamom. V našich produktech nenajdete nic jiného, tj. žádná dochucovadla, zhušťovadla, barviva, aroma neznámého původu a pod.

Nápoje SOYKA rovněž projdou velmi šetrnou pasterizací tak, aby zůstaly zachovány všechny nutričně prospěšné vlastnosti výrobku. Nápoje se plní do 0,5 l a 1 l lahví a jsou expedovány k zákazníkovi chladícími vozy s logem SOYKA.